بهتر است اول بنده تامین دلیل کنم و بعد شکایت کنم یا در دادسرا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #02118391

سلام و خسته نباشید. در حال حاضر نفوذ رطوبت بدلیل بی دقتی سازنده ساختمان در مجاورت ساختمان من و رها کردن عملیات و عدم اعتنا به تماس های تلفنی بنده، روز به روز به خاطر فصل بارندگی بیشتر و بیشتر می شود. حال بهتر است اول بنده تامین دلیل کنم و بعد شکایت کنم یا در دادسرا شکایت کنم تا به پاسگاه محل ارجاع و بعد از آن تامین دلیل کنم؟ قبلا ممنونم از راهنمائی خوبی که ارائه می دهید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت جلوگیری از ورود خسارات بیشتر ابتدا تقاضای تامین دلیل و ارجاع به کارشناس نمایی سپس دادخواستی به خواسته مطالبه خسارت وارده و خسارات دادرسی به طرفیت ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایی

به دادسرا مربوط نیست تامین دلیل کنید و بعد از طریق داوری یا طرح دعوای حقوقی پیگیری نمایید.