نحوه دفاع از شهادت کذب برای اثبات صلح شفاهی با فیلم

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸ #02105532

سلام، من در تاریخ ۸/۱۱/۱۴۰۲ در دفتر یکی از شرکام دعوت بودم. در اون اتاق من بودم، شریکم و یکی از شاگردهایش. دوربین اون لحظه و اون تاریخ ازمون فیلم گرفته ولی صدا در کار نیست. الان طرف دادخواست اثبات صلح شفاهی و مطالبه مال‌الصلح رو داده، یعنی گفته من در اون مکان تحت عقد صلح تعهد دادم ۵۰۰ میلیون تومن بهش پرداخت کنم و برای اثبات ادعاش فیلم رو نشون داده (فیلم صدا نداره) و گفته در اون تاریخ و اون مکان ما سه نفر اونجا بودیم و همون شاگردش رو به عنوان شاهد معرفی کرده و گفته سوگند هم می‌خورم. جلسه رسیدگی رو رفتم قاضی میگه مطابق ماده ۲۷۷ قانون آ.د.م عقد صلح مالی با یک گواه مرد و یک سوگند اثبات میشه. بعد من هم خواستم شاهد معرفی کنم یا شکایت شهادت کذب کنم ولی قاضی میگه وقتی کسی غیر از شما سه نفر اونجا نبوده، چجوری می‌خوای ثابت کنی این شاهد داره دروغ میگه؟ واقعا اون شاهد اونجا بوده ولی داره دروغ میگه، چجوری ثابت کنم دروغ میگه؟ قاضی می‌گفت وقتی کسی ندیده، شهادت بر امر عدمی ممکن نیست. نمی‌دونم چکار کنم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،با مطالعه پرونده و خواندن شهادت شاهد و درآوردن تناقضات و اشاره به ذی نفع بودن و رابطه خادم و مخدومی

با سلام
به رابطه خادم و مخدومی بین خواهان و شاهد استناد کنید. همچنین اگر در اظهارات شاهد مواردی یافت می شود که با یکدیگر تناقض دارد می توانید از این تناقض ها علیه وی بهره مند شوید.

سلام ضد ونقیض های اظهارات شاهد و همچنین نفع شخصی وی بدلیل خادم و مخدومی با خواهان را به دادگاه اعلام نمایید

با سلام و احترام
اگر در ازای این صلح چیزی به شما داده شده فقط باید تناقضات را کشف کنید اما اگر هیچ چیزی دریافت نکرده اید، قرینه ای محکم بر کذب بودن ادعا طرف مقابل است.

با سلام
از جزئیات موضوع استفاده نمایید و موارد متضاد را بیابید تا بتوانید برای قاضی شهادت کذب را اثبات نمایید.

سلام شما باید شهادت شهود را مطالعه نمایید و در خصوص تعارض و تضاد در شهادت ایشان نکته های قانونی در رد شهود را به قاضی اعلام نمایید .

با درود ، به هرحال باید در حواشی موضوع از جزییات اظهارات شاهد و طرف استفاده نمایید تا شاید مورد ضد و نقیضی بین اظهارات آنها بدست بیاورید و از خودتان دفاع کنید ، مثلا اگر سواد داشتید بگو چرا کتبی ننوشتیم؟؟
بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت بنیاد وکلا با مذاکرات لازم بیشتر مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد