چطور به اجرا گذاشتن مهریه صوری باشد فقط به جهت اینکه ان منزل و ماشین بنام من شود و زن اول دیگر نتواند دست پیدا کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #02068626

باسلام
بنده زن دوم هستم به دلیل اذیت و آزارهای زن اول که به همسرم میکند و شکایتهایی که سال ۹۵ بابت مهریه کرده و البته ان پرونده ها بسته شدن و دیگر ادعای مهریه نکرده، ایا با توجه به این شرایط بنده میتوانم از طربق به اجرا گذاشتن مهریه ام خانه ای که بنام شوهرم هست ولی زن اول در ان زندگی میکند و همینطور ماشین را توقیف کرده و به عنوان مهریه ام بردارم،البته با توافق همسرم میخواهیم اینکار را انجام دهیم،یعنی به اجرا گذاشتن مهریه صوری میباشد فقط به جهت اینکه ان منزل و ماشین بنام من شود و زن اول دیگر نتواند از طریق مهریه اش به این خانه و ماشین دست پیدا کند.
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله این امر ممکن میباشد
اما اگر همسر اولی ادعایی قبل از شما برای مهریه داشته و پرونده هنوز مفتوح باشد طلب ایشان قبل از شما بوده و بایستی اول مهریه ایشان پرداخت گردد

با سلام . یک خانه از مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست. اما شما میتوانید در صورت عندالمطالبه بودن مهریه را به اجرا بگذارید و چون از طریق اجرای ثبت یا دادگاه انجام می پذیرد صوری بودن معنا ندارد.