آیا می توانم از پدرم به دلیل عدم رعایت مساوات در تقسیم اموالش شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۹ #02042915

من فرزند آخر خانواده ای هستم پدرم به ٢ برادرم نفري به ارزش ٥ ميليارد تومان بيشتر از ما ٣ خواهر مال بخشيده است . او ٥ فرزند دارد ، آيا ميتوانم از او شكايت كنم كه به مساوات بايد مالي را ببخشد ؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اصل تسلیط( الناس مسلطون علی اموالهم) هر فرد که دارای اهلیت باشد در زمان حیات خود بر اموال خود حق و اختیار کامل دارد و می تواند با آن هرگونه رفتاری انجام دهد. لذا شما نمی توانید علیه ایشان به خاطر نحوه تقسیم اموالشان دعوی یا شکایتی مطرح نمایید.

با توجه به اینکه پدرتان در زمان حیات اموال خود را انتقال داده است نمی توانید هچ ادعایی در این خصوص داشته باشید.