برای چک اقدام نموده و چک به عنوان حواله میباشد، در ضمن من برای چک امضا هم نزده بودم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #02006546

با سلام
بنده برای کابینت ساز که مبلغ ۸میلیون حساب درآورده بودند چک و مبلغ نقدی داده ام که آخرین چک من به مبلغ ۲۶۰۰۰۰۰ هست که موقع تاریخ خالی بوده حساب به دلیل اینکه من متوجه شدم با توجه به متراژ کابینت مبلغ اضافی دریافت نموده و کار خود را ناقص ول کرده که به قرار خود ایفا نکرده و همچنین قسمتی از کابینت که ویترین بود خودسرانه نصب کرده بود که من هم نخواستم و باز کرد برد که از مبلغ کل کسر نکرد حال برای چک من شکایت کرده و چک به عنوان حواله میباشد برای موسسه مهر اقتصاد و در ضمن من برای چک امضا هم نزده بودم حال من چکار میتوانم بکنم آیا شکایت او به نفع اوست و میتواند مبلغ چک را از من بگیرد ؟ و من چه کاری میتوانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میبایست وجه چک را پرداخت نمایید و در خصوص قصور ایشان در انجام کار،شکایتی جداگانه مطرح نموده و اقدام به دریافت خسارت خود نمایید.

چک‌‌اماره‌مدیونیت‌است‌و‌می‌تواند‌و‌شما‌کارهای‌انجام‌شده‌را‌تامین‌دلیل‌کنید‌تا‌دفاع‌کنید