از نظر قانونی چه کاری میتونیم انجام بدیم که فسخ کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۲ #01833083

با سلام
ما یه واحد ۱۰۵ متری روی خاک خریدیم الان ۴ ماه که گذشته شروع نکردن تقریبا ۷۰ درصد پولم پرداخت کردیم
میخواستم ببینم از نظر قانونی چه کاری میتونیم انجام بدیم که فسخ کنیم؟
ضمن اینکه قرارداد در مشاور املاک انجام شده و پرس جو که من کردم اگر در دفترخانه انجام نشه قرارداد غیر قانونی هست خواستم یه راهنمایی بکنید چیکار میشه کرد؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مبنای فسخ قرارداد ممکن است متفاوت باشد؛ یعنی اینکه فسخ قرارداد مبتنی بر حقی است که یا به وسیله توافق طرفین ایجاد شده یا به وسیله حکم مستقیم قانون به وجود آمده و این حق برای یکی از طرفین یا هر دو یا شخص ثالث است:

سلام
شما میتوانید ضمن تامین دلیل مراتب بدوا اقدام به ثبت دعوای الزام به ایفا تعهدات نمایید
فسخ قرارداد به نظر امکان پذیر نباشد

سلام
باید به متن قرارداد شما رجوع شود،چنانچه ایشان از انجام تعهدات قراردادی امتناع مینماید میتوانید اقدام به الزام ایشان به ایفای تعهدات نمایید
فسخ قراداد نیازمند پیش بینی این حق در قرارداد میباشد
قرارداد موجود دارای ارزش قانونی میباشد و جزء اسناد عادی محسوب میشود و قابلیت استناد دارد.

مطابق با قانون پیش فروش ساختمان بایستی در دفتر خانه قرارداد تنظیم میشد موضوع جنبه کیفری دارد برای بنگاه معاملاتی و میتوانید تقاضای فسخ قرارداد را نمایید

سلام . اگر پیش فروش بوده باید سند رسمی داشته باشید. البته در این مورد که میتونید حق و حقوقتون بابت تاخیر رو بگیرید یا حقتون چون سند رسمی تنظیم نکردید. اختلافیه. میتونید تهدیدشم کنید که ازشون بابت اینکه بدون سند رسمی اقدام به فروش کردن، طبق ماده ۲۳ قانون پیش فروش شکایت میکنید. اگر توجه کردن که هیچ. اگرم نه . شکایت بکنید. و دادخواست خسارت تاخیر در تحویل مال رو بدید. شاید به نتیجه رسیدید .چون سند رسمی ندارید مطمئن نمیگم.

سلام.باتوجه به مواعد تحویل کلید و سند بایتسی اظهارنامه برای سازنده و صاحب سند بفرستید.از دفتر مشاور املاک بخواهید که شما و فروشنده را جهت ثبت قرارداد پیش فروش ثبتی به دفترخانه اسناد رسمی ارجاع دهد.