امکانش هست از حقوق و مزایای ناخالص یا حکم کارگزینی توقیف بشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۵ #01805719

سلام،
با توجه به سخت گیری های به عمل آمده برای جلب مهریه راهی هست یک چهارم از حقوق و مزایای شوهر سابقمو بابت مهریه توقیف کنم؟ البته قبل از کسر کسورات؟؟ خالص دریافتیش رو نمیخام چون مرتب وام برمیداره از محل کارش تا دریافتیش کم بشه، قبل سر رسید هر وام وام دیگه،، همشم داخل فیش حقوقیش درج میشه، وام ها رو هم سریع جابه حا میکنه نمیفهمم اصلا.میخام کل مهریم ریال بشه ماه بع ماه کم بشه، ولی با این روش فرار از دین میکنه و عملا مقدار ناچیزی برام میمونه..مثلا خود دادگستری نامه بزنه محل کارش و از اصل حقوقش توقیف صورت بگیره؟ یا بهش وام ندن؟لطفا ماده یا تبصره ای که به این موضوع اشاره داشته باشه رو بگید.
ممنون از راهنمایی وکلای محترم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دریافتی همسر شما ملاک هست و از مبلغ دریافتی کسر می شود

نخیر شما نمی توانید از حقوق ناخالص شوهرت توقیف کنید
ملاک حقوق دریافتی است

درود
خیر متاسفانه چنین چیزی ممکن نیست ‌ .

با سلام این امر امکان پذیر نیست و دریافتی حقوق وی ملاک است.

با احترام .شما میتوانید بغیر از دریافتی حقوق از راه دیگری استفاده نمایید تا نتیجه بهتری بگیرید

توقیف از محل مبلغ دریافتی کسر و وصول میشود و متاسفانه تقاضای شما از دادگاه برای عدم پرداخت وام توسط کارفرما ممکن نیست

سلام آنچه موجودی دریافتی است ملاک است از ۱/۳ تا۱/۴ موفق باشید