جدیدا صدور جواز تخریب و نوسازی منجر به حکم تخلیه برای صاحبان حق کسب و پیشه نمیباشد تکلیف من با سرقفلی داران چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #01758635

با عرض سلام و ارادت.
بنده صاحب یک ملک تجاری قدیمی هستم به علت حضور مستاجران قدیمی نتوانستم به هیچ طریقی آنها را راضی و مجبور به تخلیه کنم و سرانجام با کلی خرج و دوندگی توانستم برای ملک دستور نقشه و جواز ساخت بگیرم اما در دادگاه که روز گذشته حاضر شدم قاضی اعلان کرد که صدور پروانه ساخت دیگر دلیلی برای صدور حکم تخلیه صاحب سرقفلی نیست و دستور به کارشناسی ملک داد که مشخص شود نیاز به تخریب دارد یا خیر. گفتن که در یک ماه اخیر ریاست قوه قضاییه در حمایت از صاحبان سرقفلی و حق کسب و پیشه اعلان کردن که صرفا ارائه جواز ساخت از شهرداری دیگر منجر به صدور حکم تخلیه برای صاحبان قدیمی سرقفلی و حق کسب و پیشه نمیباشد لطفا راهنمایی کنید که من باید چکار کنم و حالا که جدیدا صدور جواز تخریب و نوسازی منجر به حکم تخلیه برای صاحبان حق کسب و پیشه نمیباشد تکلیف من با سرقفلی داران چه میشود؟
با تشکر .

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع تخلیه سرقفلی به دلیل بازسازی ملک در قالب قانون موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶ پیش بینی شده و قانون را نمیتوان باستناد بخشنامه یا دستور اداری تغییر داده یا مانع اجرای آن شد .