میتواند حسابی که مربوط به کسب و کارم هست رو مسدود کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۷ #01712957

همسرم خانه را ترک کرده و میخواهد برای مهریه اش اقدام کند ایا میتواند حسابی که مربوط به کسب و کارم هست یعنی کارتخوان مغازه به اون وصله رو مسدود کنه یا این حساب شامل مستثنات است ضمنا مستاجرم
و دو فرزند دارم و تنها محل درآمدم همین مغازه است لطفا جواب بدید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله ایشان جهت دریافت مهریه می توانند حساب شمارا مسدود کنند ولی شما می توانید به توجه به اوصافی که فرمودید دادخواست اعسار بدهید تارسیدگی کنند

سلام
قانونانمیتواننداین حساب رامسدودکنندولی اگرهم مسدودشدمیتوانیدرفع توقیف کنید

حساب بانکی قابل توقیف است زیرا شامل مستثنیات دین نیست

با توجه به اینکه حسابهای بانکی جزء مستثنیات دین نمی باشد مسدود و توقیف نمودن حسابها از سوی همسرتان امکان پذیر است

باسلام
بله ، حساب های بانکی قابل توقیف هستند و جز مستثنیات دین نمی باشند
در صورت داشتن مدارک میتوانید رفع توقیف کنید

درود بر شما، بله حساب های شما قابل توقیف است، لکن با ارائه این مستندات و دلایل ممکن است رفع توقیف شود.

با درود..
بدون شک در مرحله ابتدایی می تواند براحتی کلیه حسابهای شما را مسدود نمایید.. هر چند که محتمل است که در مراحل بعدی با مدارک و دلایل کافی بتوانید از آن رفع توقیف نمایید..
موفق باشید..