اگه تعدیلش پذیرفته بشه زمان پرداخت از اول میشه یا از همون ۷ ماهی که صبر کردم محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #01698112

سلام،
مهریه ی من ۷ ماهی یه سکه هست شوهرم هنوز هیچ پرداختی به من بابت مهریه نداده نه پیش قسط که یه سکه بود رو داد نه قسط اول منم صبر کردم که موعد اولین سکه برسه که با پیش قسط برای جلبش اقدام کنم ولی خب ایشون تعدیل میزنه میخواستم بدونم هنوز برای مهریه ضمانت اجرایی وجود داره؟ اگه تعدیلش پذیرفته بشه زمان پرداخت از اول میشه یا از همون ۷ماهی که صبر کردم محاسبه میشه؟ اگه جلبش کردم وثیقه ای ضمانتی چیزی ازش میگیرن یا همینطور ازادش میکنن؟ سوال دیگه اینه که سه تا کارت عابر بانک داره که از اجرایی مهریه تا الان ازشون استفاده نکرده و داره فرار از دین میکنه میشه اینو به عنوان فرار از دین مدنظر برای دفاع از تعدیل اشاره کنم؟ این وضع عدم ضمانت مهریه واقعا زده و عملا زنا هیچ حق و حقوقی ندارن و نمیتونن با مهریه برای طلاق فشار بیارن دوساله معلقم میگه مهریتم که ماسید نمیگیرن برات تونستی بیا بگیر ازم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا چنانچه تصور بر این است که وجهی در کارتهای ایشان وجود دارد از واحد اجرای احکام تقاضای استعلام و عنداللزوم توقیف موجودی حسابها را نمایید . ثانیا در خصوص تعدیل از زمان قطعیت رای تعدیل شامل پرداخت جدید می گردد لذا ایشان می بایست روال پرداخت را همانطور که در رای بدان اشاره شده انجام دهد .

بابت مهریه اگه زوج اموالی داره باید درخواست توقیف اموال منقول غیر منقول غیر ... اقدام نماید
نکته بعدی اگر زوج به نحوی فرار دین اقدام میکند با توجه به مدارک مستندات اقدام از مرجع قضایی نماید مراتب فرار دین ایشان طی یک لایحه دفاعی به مرجع رسیدگی کنند درخواست تعدیلشان هم منعکس فرماید

درود و عرض ادب

خیر تعدیل به پیش قسط و قسط اول مربوط نمی شود. در صورت جلب با توجه به اینکه مدعی خصوصی دارند تا زمانی که پرداخت نکند حبس می شوند مگر اینکه اعسار بزنند و اعسارشان پذیرفته شود.