چک بدون تاریخ را میشه تاریخ زد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۵۸ #01653174

مبلغی به عنوان قرض به شخصی دادم در عوض ایشان چک بدون تاریخ با ذکر مبلغ و امضا شده و در وجه حامل برایم صادر کرد قرار شد در اولین فرصت اطلاع بدهد تا تاریخ پاس شدن چک را درج نمایم اما بعد از گذشت یک ماه به هر طریقی از موعد درج تاریخ وصول طفره میره
آیا میتونم با درج تاریخ چک را به بانک ببرم ؟
اگه حسابش خالی باشه قابل پیگیری هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما میتوانید با پر کردن تاریخ نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نمایید !

زدن تاریخ برای چک بدون تاریخ منع قانونی ندارد و صادر کننده چک نمی تواند ادعای در این خصوص داشته باشد در واقع وکالت برای شما داده است که به اختیار خود نسبت به زدن تاریخ اقدام نمایید...

سلام
بله می‌شود مگر اینکه شروط یا قراردادی باشد ک نباید چک را به بانک ببرید یا وصول کنید

سلام
بله میتوانید تاریخ دار نمایید و با مراجعه به بانک محال علیه گواهی عدم پرداخت دریفت و چک را به اجرا بگذارید

با سلام دادخواه محترم زدن تاریخ برای چک بدون تاریخ منع قانونی ندارد و صادر کننده چک نمی تواند ادعای در این خصوص داشته باشد در واقع وکالت برای شما داده است که به اختیار خود نسبت به زدن تاریخ اقدام نمایید در صورت خالی بودن حساب می توانید در دادخواست تقدیمی خود تامین خواسته نیز درخواست نمایید پس از صدور قرار می توانید اموال بلامعارض را توقیف نمایید

با سلام
بله میتوانید اقدام نمایید
مگر اینکه طی قراردادی شرط شده باشد این چک بابت ضمانت یا امانت به شما واگذار شده است

با سلام دادن چک سفیدامضا یعنی قسمتهای آن خالی باشد به منزله این است که به دارنده وکالت می دهید تا خود قسمتهای خالی را پر کند.