زوج قبل از دادخواست مهریه و اختلافات خودروی میلیاردی خودشو به نام مادر خودش زده؛ قابل استناد نیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۵۵ #01651607

باسلام .
بنده چند روز پیش سوالی مطرح کردم بابت اینکه زوج هر ماه مبلغ ناچیز از حساب مادر خود ؛ مبنی بر نفقه برای من واریز میکند ! تعدادی از وکلای عزیز نظر دادن بله مورد قبول هست و باید استناد کنن و ثابت بشه که بابت نفقه به بنده واریز شده حال سوال بنده اینه چطور مبلغ ناچیز مورد قبوله ؟ جالب اینجااااست بنده این خودرو رو توقیف کردم ولی باتوجه به سند انتقالی آزاد شد واقعا قانون خنده داری داریم
و وقتی ایشون اعسار زدن (بعد از قطعی شدن مهریه) خوب کاملا مشخصه که بیشتر از یک سال قبل خودرو انتقال یافته بود در حالی که بنده کلی فیلم و عکس دارم که خودرو دست این آقا ست و تردد می کنه

مشاوره حقوقی نفقه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اقدام ایشان با توجه به اینکه قبل از به اجرا گذاشتن مهریه می باشد لذا از نظر قانونی دارای اعتبار بوده و مشکلی ندارد

با توجه به این که قبل از اجرا گذاشتن مهریه خودرو را به نام دیگری کرده خودرو قابل توقیف نیست

بادرود معامله صحیح است و داشتن فیلم و عکس اثبات مالکیت نمیکند که استناد کنی ویکی چون فیلم و عکس دارم پس انتقال داده نشده است

متاسفانه قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جدیدبا رای وحدت رویه دیوان عالی کشور به تخصیص خورده وبعداز رای قطعی رو انتقالات را فراراز دین حساب کرده

با سلام شما دادخواست نفقه را مطرح مینمایید و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان آن مشخص میشود و مبالغ پرداختی از آن کسر میگردد در خصوص خودرو متاسفانه قانونگذار راه فرار برای زوج را باز گذاشته است.

با سلام اگر قبل از شروع دادخواست شما خودرو معامله شده پس درست است اما اگر در مراحل یا اول دادخواست بوده فرار از دین

معامله قبل از مطالبه مهریه اشکالی نداره و درست است