آیا مهریه به قوت خود باقی ست و یا حکم ابراء در دادگاه حتی بدون جاری شدن صیغه ی طلاق سندیت دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #01642904

با سلام.
همسر بنده تمایل به ادامه زندگی مشترک ندارند و مدت چندین سال است که از بنده جدا زندگی می کنند اما به دلیل وجود مهریه طلاق هم نمی دهند.اخیرا حاضر شده اند چنانچه بنده مهریه را ببخشم اقدام به طلاق نمایند.منتها اصرار شدید مبنی بر "ابراء" مهریه و قید شدن آن در حکم دادگاه و در رای گواهی عدم سازش دارند.
* سوال: چنانچه مهریه در دادگاه در قبال طلاق، ابراء گردد و ایشان از حضور در دفترخانه جهت ثبت طلاق امتناع ورزند، آیا مهریه به قوت خود باقی ست و یا حکم ابراء در دادگاه حتی بدون جاری شدن صیغه ی طلاق سندیت دارد و عملا مهریه از بین می رود.؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نحوه تنظیم توافقنامه و همینطور دادنامه دارد . بهترین روش برای اطمینان داشتن از انجام تعهدات ، حضور هم زمان زوجین در دفتر اسناد رسمی و تنظیم سند ابراء مهریه در قبال دریافت وکالتنامه بلاعزل و بلاانضمام طلاق است . چنانچه در این خصوص از وکیل مبرزی استفاده نمایید اطمینان خاطر بیشتری خواهید داشت .

سلام.بعد از طلاق اگر در دفترخانه شوهر حاضر نشود بعد از چند ابلاغ دفترخانه طلاق را ثبت می کند .