آیا چون تامین خواستم قبول نشده میتونم در قالب سرقت یا خیانت در امانت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۵ #01617736

سلام
من برای جهیزیه سیاهه ندارم یعنی رسم نداریم اما فاکتور و پرینت بیشتر جهیزیمو دارم اما همسرم ادم کلاهبردار و فاسدی هست و مدام به من خیانت میکند حتی طلاهای منو دزدیده میخواهم جدا شوم اول از همه میخوام جهیزیمو از ان خونه بیرون بیاورم برای استرداد جهیزیه شکایت کردم امت پروسش به شدت طولانیه تامین خواسته زدم ولی قاضیی که پرونده پیششه تامین خواسته نمیپذیره به شدت نگران جهیزیه هستم اگه بلایی سر جهیزیم بیاره چیکار کنم ایا چون تامین خواستم قبول نشده میتونم در قالب سرقت یا خیانت در امانت شکایت کنم البته فاکتورها به نام پدرم هستن ولی نمیدونم در چه قالبی میشه شکایت کرد و ایا چون جهیزیه به نام پدرمه میشه اون شکایت کنه؟شما اگه وکیل شوهرم بودید او را از دست زدن به جهیزیه منع میکردید یا یه راه قانونی برای برداشتن جهیزیم برای خودش جلوی پایش میذاشتید اصن راهی هست که بخواد جهیزیمو بفروشه یا تلف کنه بعد گیر نیفته؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص شکایت شما با عنوان خیانت در امانت با توجه به دو موضوع زیر با قرار منع تعقیب مواجه خواهد شد. اینکه جهیزیه معمولا در زندگی ابزار مورد ستفاده و در اختیار زوجه محسوب میگرد نمیتوان عرفا شوهر را امین شرعی جهیزیه دانست واینکه امانت در مواردی مطرح است که شرط استرداد باشد و در هنگام عقد اصل بر دوام رابطه بوده و چنین شرطی معمولا نمیشود لذا شوهر امین در جهیزیه محسوب نمیگردد.
از دیدگاه حقوقی شما با شهود و فاکتور های فروشی در یک بازه زمانی خریداری شده اند هر چند به اسم‌پدرتان باشند جهیزیه خود را استرداد نمایید و چنانچه جهیزیه شما به فعل همسرتان تلف یا فروخته شود ضامن خواهند بود باید مثل یا قیمت آن را پرداخت نمایند.

سلام
شما می توانید دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید و متعاقبا اقدام به اجرای رای نمایید

سلام
از اونجا که شما زن و شوهر بودید و هستید عنوان سرقت و خیانت در امانت در خصوص جهیزیه صدق نمی کند و شکایت شما بی نتیجه خواهد بود لذا چنانچه فاکتور دارید در همان قالب استرداد جهیزیه اقدام به طرح دادخواست کنید.

با سلام و احترام ابتدا دادخواست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف ارائه بدهید تا جهیزیه شما لیست برداری و حفظ شود با ارائه فاکتورها به دادگاه میتوانید جهیزیه خود را دریافت کنید