فسخ معامله خودرو بابت ترک سیلندر بعد از ۱۹ ماه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳ #01565180

سلام خسته نباشید، من حدود یک سال و هفت ماه پیش یک ماشین رو با ماشین دیگر تعویض کردم. حالا صاحب ماشین شکایت کرده و میگه که ماشین سیلندرش ترک داره و می‌خواد قرارداد رو فسخ کنه که ماشین من قیمتش الان بالاست. کارشناس هم نظریه داده که عیب ماشین برای ۲۰ ماه قبل هست، حالا من چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف نظر از اینکه کارشناس چطور با چنین دقتی نظر داده است خود جای سوال دارد،به نظریه کارشناس اعتراض کنید چنانچه مطابق آن رای صادر شود به دلیل عیب پنهان احتمال محکومیت وجود دارد هرچند شماهم می توانید به فوریت خیار استناد کنید چرا که خودروی داره نقص در سیلندر هم روغن کم می‌کند هم آب و دیگر عیب پنهان نیست

با سلام شما می‌بایست دفاعیات لازم را به عمل بیاورید دادگاه محترم بر اساس نظریه کارشناس رای صادر می‌نماید

با سلام.
با توجه به این که اعمال حق فسخ فوریت دارد و گذشت مدت طولانی از تاریخ انعقاد معامله دلیل بر صحت معامله و رضایت طرف مقابل می باشد لذا طرح دعوی ایشان به نتیجه نخواهد رسید

با توجه به گذشت زمان طولانی امکان فسخ قرارداد بعید به نظر می‌رسد.

سلام امکان فسخ معامله بعید است ولی طبق نظر کارشناس امکان مطالبه مایه التفاوت قیمت و یا خسارت وجود دارد

با سلام
در صورت تایید نظریه کارشناسی و اینکه فسخ به فوریت اعلام شده باشد و شرط خلافی در توافق نشده باشد ، حکم به تایید فسخ ممکن است .

با سلام
با توجه به گذشت مدت زمان طولانی از انعقاد قرارداد، امکان فسخ معامله وجود ندارد.