من به عنوان مزاحمت ملکی از مدیر پاساژ و اون رقیب میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #01556704

سلام، چند سال است در پاساژی شغلی دارم، یک رقیب ام صنف در پاساژ دارم که همه جنس های خود را بیرون از مغازه دور تا دور شیشه اش و حتی مغازه بغل دستش که خالی است می‌چیند، و تا بالای دیوار جنس می‌گذارد بارها به مدیرت پاساژ شکایت کتبی بردم اما اقدامی نکرده و بهانه هایی مثلا لاین اصلی یا فرعی و اونا مجوز دارن میاره، اما تا من یک جنس بیرون معازم میزارم میان میگن چراغتون خاموش میکنیم و جریمه میکنیم و.... در صورتی که در قراردادهای پاساژ قید شده مستاجر فقط حق استفاده از مساحت مورد اجاره را دارد، و هر گونه ادوات جلب مشتری قانی نیست، اما خود پاتسزژ رعایت نمیکنه، من به عنوان مزاحمت ملکی از مدیر پاساژ و اون رقیب میتونم شکایت کنم؟ آیا مدیر میتونه یک قرارداد صوری برای اون. مغازه دار درست کنه که اون بند داخلش نباشه و بگه بند قراردادهای هر مغازه با هم فرق داره؟؟؟ آیا مغازه هایی که در پاساژ فروخته شده و مالک اصلی دارن، مشاع نیست؟ و حتی یک سانتی متر حق استفاده کسی نداره. اما اینجا فقط تبعیض، لطفا بهم بگید همه موارد حقوقی که میتونم حقمو بگیرم، چون طرف مغازه کوچیک با هزینه کم برمی‌داره اما از منکه مغازم چهل متره بیشتر جنس میفروشه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت بر علیه فرد مورد نظر وجود دارد ولی شکایت از مدیر پاساژ نتیجه ای نخواهد داشت .