بابت کتک خوردن و بینی شکسته میتوان از صاحب خانه طرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #01542327

بنده چند روز پیش در یک شهرستان غریب در ساعت یک و نیم شب وقتی دنبال ادرس مقصد بودم و راهم کرده بودم هنگامی که از شخصی در ان محل درخصوص ادرس مقصدم راهنمایی خواستم او که مست هم بود قصد به خفت کردن مرا کرد و من از ترس جان فرار کردم و چندی بعد از بیم انکه مرا پیدا کنند اولین دیوارخانه ای را بالا رفته و قصد پنهان شدم وارد ملک مردم شده و مخفی شدم اما بعد از دقایقی صاحب خانه از ورود من مطلع شده و از بیم انکه من سارق باشم قصد دستگیری مرا کرد و من دوباره پا بفرار گذاشتم اما در بیرون از خانه او نهایتا گرفتار صاحبخانه شدم ولی او شروع به کتک زدن من کرد بصورتی که بینی ام شکست و تمام اعضا بدنم از سر و گردن را اسیب رسانده با بردن من به دادسر از من به جرم ورود غیر مجاز شاکی شده و درحال حاضر با تامین قرار از زندان بیرون آمدم سوال من این است بابت کتک خورده و بینی شکسته میتوان از صاحب خانه طرح شکایت کنم؟ چگونه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
بلی.. شما می توانید از صاحبخانه به اتهام ضرب و شتم شکایت نمائید، حتی اگر انهام پرونده ورود غیرقانونی شما هم اثبات شود، باز نافی حق شکایت شما از ضارب نخواهد بود..
موفق باشید..

با سلام
بله شما میتوانید علیه صاحبخانه شکایت کیفری مطرح کنید
زیرا حتی اگر شما غیر قانونی وارد منزل ایشان شده اید .ایشان قانونا حق کتک زدن و برخورد فیزیکی با شما را نداشته است.

با سلام
اولا اگر اثبات شود شما قصد سرقت نداشته اید که قضیه سرقت منتفی خواهد بود
دوما بخاطر ورود غیر قانونی و بدون اذن به منزل دیگران شما مجازات خواهید شد
سوما شما میتوانید علیه صاحبخانه شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح ارایه و به پزشکی قانونی معرفی شوید