چه زمانی باید درخواست اعسار و عدم تمکن مالی جهت پرداخت یکجای ۵۱۴ سکه را به دادگاه داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۸۴۰ #01438161

با سلام و خسته نباشید.
دادگاه بدوی حکم به پرداخت ۵۱۴ سکه داده است که این حکم در تجدیدنظر نیز قطعی و ابلاغ شده است. خواهشمند است بفرمایید چه زمانی باید درخواست اعسار و عدم تمکن مالی جهت پرداخت یکجای ۵۱۴ سکه را به دادگاه داد؟ و با توجه به تجارب حضرات برای یک کارمند دولت با ماهی حدود ده میلیون تومان دریافتی با ۲ فرزند تحت کفالت میزان پیش قسط به چه مقدار خواهد بود؟ با تشکر از راهنمایی اساتید علم حقوق

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما پس از ابلاغ اجراییه می توانید اقدام به ثبت دعوای اعسار نمایید
نحوه و میزان تقسیط بستگی به نظر قاضی دادگاه دارد اما به نظر ملزم به پرداخت هر دو ماه یک سکه تمام می شوید

سلام
پس از اینکه اجراییه به شما ابلاغ شد باید ظرف ۳۰ روز دادخواست اعسار را تقدیم نمایید
پس از بررسی های صورت گرفته بر اساس ادله ای همچون شهود، مبلغ دریافتی و دارایی و اموال شما اقدام به تعیین مبلغی به عنوان پیش قسط و مبلغی به صورت پرداخت ماهانه برای شما خواهد شد
اما اینکه میزان این اقساط چقدر میباشدتوسط قاضی مربوطه اعلام خواهد شد
در صورتی که پس از تعیین اقساط مشاهده نمودید که میزان اقساط زیاد می باشد می‌توانید خواهان تعدیل اقساط شوید

با سلام پس از صدور اجرائیه شما موظف می باشید ظرف ۱۰ روز پرداخت نمایید در غیر این صورت ۳۰ روز مهلت دارید لیست اموال خود و شهود خود را به همراه سایر مدارک خود طی دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ارائه نمایید. تعیین پیش قسط و میزان پرداخت ماهیانه در اختیار قاضی رسیدگی کننده می باشد.

با سلام
بعد از ابلاغ اجراییه در صورت توان پرداخت باید ظرف ۱۰ روز برای پرداخت در غیراینصورت ظرف ۳۰ روز شما می توانید دادخواست اعسار بدهید و با معرفی شاهد و ارائه فیش حقوقی خود چنانچه اثبات نمایید که توان پرداخت مبلغ فوق را به صورت یکجا ندارید برای شما اقساط تعیین می شود که تصمیم گیری در تعیین پیش قسط و اقساط ماهیانه صرفا با قاضی پرونده است.