معمولا علت این کار زوج چه میتواند باشد و در این حالت زوجه چه باید بکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #01400728

با‌ سلام
زوج ۳ ماه پیش درخواست گواهی عدم امکان سازش داده و جلسه اول دادگاه برگزار شد و داوری هم انجام شد وکیل زوج در اظهارنامه از زوج درخواست برگشت به منزل کرد و در اظهارنامه گفت در صورت عدم برگشت ناشزه محسوب میشی و نفقه بهت تعلق نمیگیره که زوجه هم در جواب عنوان کرد من تمکین دارم و... ، تا دیروز که رای دادگاه صادر شد و دادگاه رای به استرداد دادخواست خواهان (زوج ) داد و رد دعوی خواهان رو اعلام کرد ، که من زوجه بسیار در تعجب و شوک هستم
تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، به دلیل این که دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش از ناحیه زوج بوده، ایشان این امکان را داشته تا دعوی خود را استرداد نماید که موجب صدور قرار رد دعوی گردیده.

سلام
معمولا استرداد دادخواست زمانی صورت می گیرد که دعوی از لحاظ شکلی یا سایر شرایط درست طرح نشده و می خواهند مجددا آن را اصلاح و تقدیم نمایند.

درود بر شما، عوامل متعددی ممکن است سبب استرداد دادخواست خواهان شود، این مساله عجیب نیست، ممکن است به جهت پرداخت حقوق شما از این اقدام صرف‌نظر کرده باشند، یا دادخواست مبنی بر الزام به تمکین را با تمکین شما منتفی تشخیص داده اند، یا هر علت دیگری...

با درود چون طلاق به درخواست زوج بوده می‌بایست تمام حقوق مالی را تادیه میکرده ظاهرا از این جهت استرداد کرده و شما اگر تمکین نکنید ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشید.
درضمن سوال تکراری است چندین بار پاسخ ارسال شده همکاران حقیر به رایگان پاسخ می‌دهند آنها را با پرسش تکراری آزار ندهید و وقتشان را تلف نکنید.
موفق باشید.

این موضوع نه اهمیت دارد و نه شوک آور است ! احتمالا در دادخواست یا نحوه طرح دعوی ایراد و اشکالی وجود داشته و از این رو زوج دادخواست طلاق را مسترد نموده و دادگاه هم قرار استرداد دادخواست صادر کرده است .

استرداد دعوی زوج به جهت تمکین شما بوده چون در به نوعی از صدور رای علیه زوجه نا امید شده بودن به همین جهت با استرداد دعوی که نتیجه ان رد دعوی زوج هست حداقل این فرصت را دارند تا بعدا به جهت عدم تمکین مجدد دادخواست دهند.اما در خصوص این دعوی پرونده مختومه محسوب میشود.