چگونه میتوانم اثبات کنم که تنظیم مبایعه نامه با تهدید انجام شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #01385998

سلام
یک خانه دارم که در رهن بانک هست، با تهدید مادر زنم که اگر سه دانگ را به نامش نزنم طلاق میگیرد من را تهدید کردند و بنده سه دانگ را قولنامه نوشتیم در بنگاه، مبلغ معامله را ۱۰ میلیون نوشتیم، در صورتی که ۱۵۰ میلیون ارزش دارد و کلیه خیارات از جمله غبن فاحش اسقاط شده.
۱-چطور ثابت کنم بدون شاهد من را تهدید کردند؟
و میل و قصد و رضای خودم نبوده،چون یکی از ارکان معامله رضای فرد هست.
۲-چطور میتوانم باطل یا فسخ کنم؟
۳-چطور میتوانم ثابت کنم معامله صوری بوده و برای حفظ بقای زندگی بوده؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین ادعایی بسیار سخت اثبات میشود زیرا شما دارای اراده نیز بوده اید و این تهدیدی که عنوان نمودید مد نظر قانونگذار در اکراه و تهدید نیست و خطر حیثیتی و جانی برای شما نداشته است .

با سلام و احترام
با توجه به اینکه با ارداه کامل اینکار را کرده اید و از همه شرایط مطلع بودید امکان فسخ یا ابطال معامله وجود نخواهد داشت

سلام
این موضوع که به شما گفته شد " اگر سند نزنی طلاقت را میگیرم" تهدید محسوب نمی شود.
اما در خصوص تفاوت قیمت و غبن فاحش و یا غبن افحش با توجه به اینکه شما در زمان انعقاد عقد از قیمت واقعی مطله بودید موضوع منتفی است.
امکان اثبات صوری بودن عقد نیز با توجه به فقد ادله کافی دور از ذهن است.