برای اثبات عدوانی بودن تصرف برای خلع ید که یکی از ارکان میباشد چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۵ #01318097

البته قراردادی داریم که شخصی بدون سبب مملک یا ناقل قانونی ملک ما را به غیر انتقال داده؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما بی نهایت کوتاه و اساسا غلط است

ابراز سند مالکیت در تصرف عدوانی نه اینکه قابل قبول نیست بلکه میتواند مثبت تصرف سابق شما باشد ادله اثبات دعوی اعم از سند - اقرار-شهادت- سوگند است و امارات قانونی در این موضوع ماده ۳۰ قانون مدنی: تصرف دلیل مالکیت است مگر خلاف ان اثبات شود در میان روش اثبات دعوا به ترتیب ادله سپس اماره قانونی اعتبار دارد پس فکر کنم جواب سوالتون رو گرفتید

" با سلام"
در صورتی که مال به شخص دیگر انتقال داده شده
پس معامله فضولی بوده و تصرف عدوانی و خلع ید منتفی میگردد
با عنوان فروش مال غیر علیه ایشان شکایت نمایید

خلع ید نیازی به اثبات عدوانی بودن ید متصرف ندارد خلع ید همان اثبات مالکیت است بنابراین در خلع ید نمیتوانید متصرف را تخلیه کنید در تصرف عدوانی هم نیازی به اثبات عدوانی بودن ید متصرف ندارید

بس مه تعالی :خدمت شما دوست گرامی عرض می کنم مبحث تصرف عدوانی با توجه به استنباط بنده حقیر از فرمیش حضرتتان متصور نیست و. شما باید با عنوان انتقال مال غیر طرح دعوی نمایید زیرا تصرف عدوانی زمانی صورت میگیرد که بطور مثال شما در مغازه مشغول کار باشید و بعنوان اجاره برای مدت معین خود شما مغازه را تخلیه و تحویل مستاجر دهید و در موعد مقرر ملک توسط مستاجر تخلیه نگردد پس لذا اگر شخص ثالثی بدون اذن شما ملک را به کسی تحویل داد و یا فروخت و یا اجاره داد در عنوان فروش یا انتقال یا تحویل مال غیر قرار میگیرد که معمولا از جمله تحصیل مال نامشروع از طریق انتقال مال غیر وکلای محترم بهره میبرند هر چند که جمله اول ( تحصیل مال نامشروع ) از مباحث درآمدهای نامشروع دولتی و سازمانی و ارگانیست، اما جمله موثری گاها میتواند در دعاوی نیز باشد .لذا پیشنهاد بنده با خواسته : فروش یا انتقال مال غیر ... تقدیم دادگاه فرمایید و پس از اثبات یا همزمان تقاضای صدور حکم تخلیه را نیز از دادگاه بنمایید .
لازم بذکر است در صورت داشتن اسناد رسمی معتبر بصورت فوری میتوانید با صدور دستور موقت ملک را تخلیه و پلمپ نمایید تا رسیدگی کامل صورت گیرد ..
از لطایف کلام : اجرت المثل دوران تصرف نیز با تامین دلیل مطالبه نمایید

تصرف عدوانی و خلع ید دو نهاد حقوقی است که آثار آن متفاوت است اگر سند مالکیت دارید و خوانده مال شمارا تصرف کرده است و تحویل نمیدهد بهتر است تصرف عدوانی مطرح کنید با صدور حکم بدون اجراییه فورا رفع تصرف میشود.