با شکستن دندان در فوتبال؛ شکایت کنم میتونم دیه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۹ #01306833

خسته نباشید
من تو فوتبال یکی منو هل داد منم خوردم به یکی دیگه دندونم شکست به اون پسری که هل داده گفتم که باید پول ترمیمشو بده اون میگه که یک سومشو میدم بقیه شم باید خودتو و اون پسره دیگه بده حالا میخام ببینم من باید چیکار کنم؟ از کدومشون باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را علیه هر دو نفر ثبت کنید

اگر عملیات ورزشی بر خلاف مقررات انجام پذیرد و منجر به حادثه شود، مرتکب همانند حوادث خارج از زمین ورزش، تحت تعقیب قرار می گیرد.

سلام
ابتدا باید از هر دو نفر شکایت کنید تا مشخص شود مقصر چه کسی است .

سلام

از هردو نفر شکایت مطرح نمایید

با سلام
ایراد ضرب و جرح غیرعمدی میتواند عنوان شکایت شما باشد لیکن در صورت میتوانید علیه هر دو شخص و اداره برگزار کننده فوتبال شکایت نمائید لیکن در صورت داشتن بیمه ورزشی کلیه ی غرامت ها را میتوان از بیمه اخذ نمود

خب طبعا همون که هل داده چون نه شما اختیار کنترل کردن حرکتت رو در اون لحظه داشتی و نه اون که بهش خوردی از قبل متوجه بوده.
ضمنا نظر کارشناس جنبه مشورتی دارد و برای قاضی الزام آور نیست و ملاک حقوقی در اینجا تعمد مباشر است

باسلام علیه هردونفر شکایت طرح نمایید و از طریق دادگاه به کارشناس ارجاع خواهدشد النهایه شخص مقصر بایستی خسارت وارده را جبران نماید.