پرونده ای که مختومه شده آیا امکان اعتراض دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۰۸ #01252369

سلام پرونده نفقه معوقه دارم که کارشناس میزان نفقه رو مشخص کرده ولی میزان نفقه خیلی کمی بریده شده.وکیلم اعتراض کرده و اعتراض رد شده. در سامانه ثنا هم ذکر شده که این پرونده مختومه شده و قاضی رای صادر کرده.ولی وکیل میگه اعتراض زده تا هیئت کارشناسان تشکیل بشه و میگه وقتی قاضی رای صادر کرده مختومه بی معنی هست!
سوال من این هست آیا پرونده ای که قاضی رای صادر کرده و دستور دادنامه داده و مختومه شده باز هم میشه بهش اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
احتمال خیلی زیاد فرجه اعتراض به نظر کار شناس سپری شده و قاضی بر مبنا نظر ایشون مبادرت به صدور رای نموده لذا اعتراض مسموع نیست و در صورتی که رای به صورت دادنامه تنظیم و ایلاغ شود قابلیت تجدید نظر دارد

اگر پرونده در مرحله بدوی باشد امکان اعتراض نسبت به رای وجود دارد ....

درود بر شما، چنانچه رای قطعی شده باشد، قابل اعتراض نیست، در غیراینصورت در مهلت مقرر قابل تجدیدنظر خواهد بود.

باسلام درصورتی که پرونده مختومه شود دیگر نمیتوان به کارشناس ارجاع داد.احتمالا جریان رسیدگی پرونده چیز دیگری باشد که بایستز پرونده مطالعه گردد.

سلام و درود
در صورت قطعی شدن قابل اعتراض نیست
موفق و موید باشید

درود
اگر قطعی شده قابل اعتراض نیست در غیر اینصورت قابل تجدید نظر است.

نخیر
وقتی پرونده مختومه شده دیگه نمیتونی اعتراض بدی