ورثه خواهرم در خصوص وکالت مادرشان از جانباز میتوانند ادعایی بکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #01250861

سلام وعرض ادب پدرم در سال ۹۵ مرحوم شدند و قبل از فوتشان وکالتی تام به خواهرم دادند و ایشان جهت تهیه وام جانبازی این سند رو به جانباز انتقال دادند در قالب بیع سزاوار جانباز وکالت تام گرفتند به نام خودش و خواهرم مدعی مالکیت بودند اخیرا ایشان فوت کردند وکالتش هم باطل است و شخص جانباز حاضر به باز گرداندن سند به پدر مرحومم میباشد حال برای بازگشت این سند که بنام جانباز میباشد به پدر مرحومم ( ورثه ) چه درخواستی را باید مطرح کنم؟ در ضمن ورثه خواهرم در خصوص وکالت مادرشان از جانباز میتوانند ادعایی بکنند؟ در ضمن جانباز شهادت میدهد که این معامله بین او و پدرم در قالب بیع شرط بوده ولاغیر. ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در فرض سوالتان جانباز میتواند با توافق وراث سند را در دفترخانه انتقال دهد
اگر سند به نام جانباز بماند در صورت فوت ایشان شرایط سخت میشود پس بهتر است به موقع اقدام کنید
وراث خواهرتان هم به دلیل باطل شدن وکالت به جانباز نمیتوانند ادعایی داشته باشند

با توجه به رضایت جانباز نیازی به درخواست یا دادخواست نبوده و ایشان می توانند با حضور در دفتر اسناد رسمی نسبت به انتقال سند اقدام نماید ادعای وراث خواهر نیز قابل قبول نخواهد بود

با توجه ب اینکه سند ب جانباز منتقل شده امکان بازگشت سند بنام ورثه مرحوم پدرتان نیست مگر با رضایت و اقدام خود جانباز در مورد سوال دوم هم باید گفت ک ادعای فرزندان خواهرتان در خصوص وکالت ایشون نیز ب جایی نخواهد رسید

اعاده سند به نام پدر مرحومتان امکان نداشته و اگر راضی به بازگرداندن سند باشد باید به وراث انتقال دهد . در این رابطه نیاز به درخواستی نیست . ادعایی هم از وراث خواهرتان قابل استماع نمیباشد .