مطالبه وجه با جلب نظر کارشناسان با وجود قرارداد فی مابین چگونه صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۷۰ #01226513

سلام؛
اینجانب《خواهان》بعنوان پیمانکار"حسب قرارداد با《خوانده》بعنوان کارفرما "قرارداد فی مابین بصورت کتبی"بسته ام و مبلغ کل قرارداد"بر اساس فاکتور و صورت وضعیت میباشد؛ بعد از اتمام کارفرما فاکتور و صورت وضعیتهای پیمانکا را قبول نمیکند. و پول پیمانکار را تودیع و پرداخت نمی نماید《اینجانب پیمانکار《خواهان》در دادگاه بدوی دادخواست مطالبه وجه علیه کارفرما《خوانده》 تقدیم میدهم؛ دادگاه وقت رسیدگی تعیین میکند خواهان تقاضای رسیدگی میکند که خوانده در جلسه حاضر نشده"لکن پس از ختم جلسه طی لایحه ثبت شده مشروحا"دفاعیات اعلام مینماید.《دادگاه برای کارهای انجام شده توسط خواهان و کشف حقیقت قرار ارجاع به کارشناس رسمی تک نفره صادر کرده است پس از تودیع حق الزحمه کارشناس،دادگاه از کارشناس دعوت میکند جهت قرار که کارشناس اقدام میکند و کتبا"نظریه خود را اعلام مینماید نظریه مذکور به طرفین ابلاغ میشود خوانده به نظریه کارشناس تکنفره اعتراض میکند دادگاه قرار ارجاع به کارشناسان رسمی هیات ۳ نفره صادر و اعلام میدارد نظریه به طرفین ابلاغ میشود》و《نظریه کارشناسان هیات ۳ نفره از جانب خوانده باقیمانده است》ولی《خواهان به نظریه کارسناسان هیات ۳ نفره اعتراض میکند و درخواست نظریه تکمیلی کارشناسان هیات ۳ نفره رادارند》دادگاه قرار تکمیکی کارشناسان هیات ۳ نفره صادر و اعلام میدارد هیات کارشناسان ۳ نفره نظریه تکمیلی اعلام نموده اند و نظر یه به طرفین ابلاغ شده است》سپس《نظریه تکمیلی کارشناسان هیات ۳ نفره مصون از اعتراض مدلل ومستدل ازسوی طرفین دعوی قرارنگرفته است و منطبق با اوضاع و احوال قضیه میباشد》دادگاه با بررسی محتویات پرونده ختم رسیدگی اعلام و بادرت به اتخاذ تصمیم مینماید.
رای دادگاه
با توجه به دادخواست تقدیمی خواهان و نظریه کارشناس تک نفره و نظریه هیات ۳ نفره و نظریه تکمیکی کارشناسان هیات ۳ نفره که در مهلت مقرر مورد خدشه و تعرضی مدلل و مستدل از سوی طرفین دعوی قرار نگرفته است و منطبق با اوضاع و احوال قضیه میباشد. دادگاه دعوی خواهان را ثابت و موجه تشخیص داده و مستندا به مواد۱۹۸ و ۵۱۸ ق.آ.د.م مصوب ۷۹ و مواد ۱۲۵۷ و۱۲۷۵ و ۳۳۶ق.م و قرارداد فیمابین حکم به محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ ۴۰ میلیون تومان درحق خواهان صادر و اعلام میدارد رای صادره حضوری و ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان تهران میباشد
☆☆☆خوانده تجدیدنظرخواهی کرده است تجدیدنظر خواه ادعا کرده است که قاضی بدوی با توجه به بند الف ج وه ماده ۳۴۸ ق.آ.د.م.اتخاذ به صدور رای و تصمیم قضائی گرفته اند چند درصد احتمال داره رای بدوی بشکنه
و چند درصد احتمال داره رای بدوی تایید گردد.
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دادگاه تجدید نظر شکستن رای بستگی به ارائه دلایل و مدارک دارد
لکن از دیدگاه حقیر رای شما در دادگاه بدوی بدون تغییر تایید می گردد