کارشناسی به عدم تمکین به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۱ #01112774

سلام شوهرم دادخواست الزام به تمکین داده و در جلسه اول دادگاه قاضی من دعوت به منزل مشترک کرده و نوشت که یک کلید به من داده شود ما قبلا در منزل پدر شوهرم در بالای شهر زندگی می کردیم الان شوهرم میگه حقوقم کم هست و رفته پایین شهر یک منزل اجاره کرده منم با توجه که پدرم منزل بالای شهر دارد و قبلا بالای شهر زندگی می کردیم گفتم در شان من نیست و تقاضای کارشناسی دادم به نظر شما اعتراض من قبول می شود و اگر نشود باید در آن منزل زندگی کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع اعتراض نیست بلکه دفاع است . در واقع شما از دادگاه خواسته اید تا منزل معرفی شده از طرف شوهرتان کارشناسی شود که آیا دارای شرایط مناسب برای زندگی هست یا خیر و آیا در شأن شما می باشد یا خیر . متأسفانه یا خوشبختانه ، در بیشتر موارد ، نظر کارشناس در این موارد مستند صدور حکم قرار می گیرد . البته به نظر کارشناس می توانید اعتراض کنید .

با درود فراوان
احتمال زیاد اعتراض شما قبول میشود