اگه استشهاد درست کنم که این اونجا بوده آیا حق حبسش باطل میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۵ #01051030

سلام خانم بنده در عقد مهریه و نفقه گذاشته اجرا میخاد از حق حبس استفاده کنه من یک خونه دارم بدون وسایل که هردفعه از شهرستان میومد ۴ ،۵ روز اونجا بودیم با هم زندگی می‌کردیم میخاستم بدونم اگه استشهاد درست کنم که این اونجا بوده آیا حق حبسش باطل میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با موارد مذکور تمکین خاص اثبات نمیشود . میتوانید برای اثبات روابط زناشویی تقاضای معاینه پزشکی قانونی نمایید‌.

با درود اگر تمکین خاص صورت نگرفته حق حبس محفوظ است.

حق حبس به وسیله تمکین خاص از بین میرود

با سلام درصورتیکه همسرتان چنین ادعایی کرد باید با دفاع مناسب در دادگاه بقاء حق حبس را رد نمایید . درصورت نیاز از طریق همین درگاه تماس بگیرید .

با سلام و احترام
با استناد به رای وحدت رویه‌ی شماره‌ی ۷۱۸ مورخ ۱۳/۲/۱۳۹۰ و مستفاد از ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی این است که زن در صورت حال بودن مهر می‌تواند تا مهر به او تسلیم نشده از ایفای مطلق وظایفی که شرعا و قانونا در برابر شوهر دارد، امتناع نماید.
حق حبس با تمکین عام از بین نمیرود .
موفق و پیروز باشید

سلام
حق حبس فقط با تمکین خاص از بین میرود و ربطی به استشهاد ندارد

درود بر شما، عنایت داشته باشید که حق حبس تنها با تمکین خاص از بین خواهد رفت، این موضوع نیز با شهادت شهود قابل اثبات نیست.