با اعتراض و شکایت ساختمان بغل دستی به صدای سگ، برای ما مجازات دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #01046074

سلام- سال نو مبارک
ما یک خانه ویلایی ۳۲۰ متری در اهواز داریم- به دلیل دله دزدی های زیاد که از حیاط ما انجام میشد - یک سگ به عنوان نگهبان اورده ایم - این سگ شب ها پارس میکند - صدای سگ خیلی بلند نیست - برای مثال پدر ما که خواب بسیار سبکی دارد با صدای سگ بیدار نمیشود- ولی یکی از ساکنین آپارتمان بغلدستی ما اعتراض میکنه که صدای سگ مزاحمش است- با زبون خوب براشون توضیح دادیم که به خاطر دزد سگ رو آوردیم و یه مدت مسیله حل شده بود- چند شب قبل به پلیس تماس گرفته بودند- پلیس هم اومد و فقط پیشنهاد داد که شبها سگ بسته شود و رفت- تا چند شب بعد که دوباره خود همسایه امده دم در خانه و صحبت کرده- و به پدرم گفته که میرم شکایت میکنم- میخوام ببینم آیا همسایه میتواند برای ما مشکلی ایجاد کند؟
سگ ما بی دلیل پارس نمیکند وقتی کسی از کنار درب خانه ما رد میشود - یا مثلا وقتی همین همسایه به تراس خانه اش می آید پارس میکنه.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مزاحمت اگر ایجاد شود بله

با سلام
در کنار قاعده ی تسلیط (هرکسی بر اموال خودش دارای اختیار و تسلطه) قاعده ی لاضرر(منع ضرر رسانی) نیز از قواعد مهم فقه اسلامی است.شما برای یک امر موجه از سگ نگهبان استفاده میکنید ولیکن پیرو صحبت های شما سگ حتا به وقتی همسایه از بالکن ملک خودش استفاده میکنه سگ با صدای خودش ایجاد مزاحمت میکنه و این عرفا مزاحمت تلقی میشه و سگ باید به شکلی آموزش داده بشه که تنها رفتاری که ایجاد خطر جدی محسوب بشه را با پارس کردن پاسخ بده و در حالت فعلی حق با همسایه شماست و ایشان حق شکایت دارند

این صدا از مصادیق مزاحمت است و قابلیت پیگیری دارد