کلاهبرداری در سایت چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۲ #01006059

در فضای مجازی با فردی آشنا شدم بعد از مدتی رابطه تقریبا جدی شد و ایشون گفت که قصد ازدواج داره
در این حین با بهونه های مختلف و تحریک احساسات من دیدار حضوری رو به تعویق مینداخت و بعد به بهونه بیماری و فوت عزیزانشون نزدیک ۳۰ میلیون پول ازم گرفت.
الان فهمیدم که از اسم و رسم فرد دیگه و تصویر یه نفر دیگه استفاده کرده
شماره کارت هایی که واریز کرده بودم رو هم پیگیری کردم و اطلاعات و ادرس همشون رو دارم
الان برای اقدام قانونی تحت چه عنوانی شکایت کنم و آیا ادعای من قابل اثبات هست؟
در ضمن متاسفانه عکس و فیلم شخصی هم از من دارن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولین کاری که میتوانید در مواجه با کلاهبرداری مجازی انجام دهید مراجعه به دادسرای جرایم رایانه ای است.
. پس از مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای، پرونده تشکیل شده و رسیدگی به آن طبق روال قانونی به جریان می‌افتد. دادسرا نیز بر حسب حساسیت پرونده و برای بررسی بیشتر موضوع، آن را به پلیس فتا ارجاع می‌دهد.