ایمیل مشکوک دریافت کرده ام؛ آیا کلاهبرداری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #00989841

یه نفر خارجی هست بهم ایمیل زده منم قبولش کردم خلاصه با کلی مشخصات و که کیه و اسمش چیه و از این حرفا، اومده به من گفته میخوام بهت اعتماد کنم و باهات شریک بشم خلاصش کنم برات الان ازم اسمم و خواسته با کپی مدارک شخصی و آدرس خواسته ازم، بنظر شما این مدارک رو بهش بدم برام دردسر نمیشه؟
برام عکس از مدارک شناسایش فرستاد، و روش مشخصاتش هست و روش نوشته_________
حتی اینطور گفته که این کسی که میخاد پولهای اون و تو ایران مصرف کنه رو تو ۲۰۰۸ به قتل رسوندن و کسی نیومده برا این پول و بی کس کاره و بانک میخواد این پول بزاره تو گنج بانک، میگه تو بیا ایمیل بزن به بانک بگو من شریک تجاریش بودم دیگه خودم برات کاراش رو انجام میدم که پول بیاد تو حسابت بعد من میام ایران پول رو نصف میکنیم.
بهش ایمیل زدم و درخواست کردم باهاش قرار داد ببندیم یا برام قرارداد بفرسته .این کار درسته. و اینکه اون گفته که من مسئول هستم نمیتونم بیام، میگه من باید اونجا باشم کارگردانی کنم برات که تو بتونی کارارو انجام بدی...
حالا به این ایمیل اهمیت بدهم اصلا قرارداد ما بین دو نفر در دو کشور مختلف رسمی هست
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
لطفا به این نوع ایمیل ها توجه نفرمائید