چگونه میتوانم خودروی خود را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #00962251

سلام
یک ماشین صفر کیلومتر تازه تحویل گرفتم، هنوز مدارکی از ماشین نیومده ولی نمایشگاه اتومبیل ماشینو از من بدون هیچ مدرکی که نشان بدهد ماشین مال من است از من بصورت مبایعه نامه خریداری کرد حالا من منصرف شدم میگم قصد فروش ندارم و ماشینو میخوام و خریدار ادعا میکند بصورت قولنامه ای که از من خریداری کرده بصورت قولنامه ای هم فروخته.
حالا چطور میتوانم ماشینو پس بگیرم؟
لطفا راهنمایی جامع بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر خودرو را طی قرارداد فروخته اید نمی توانید پشیمان شده و ان را پس بگیرید مگر این که در قرارداد حق فسخ دارای مدت تعیین شده باشد .

سلام اگر خودرو را طی قرارداد فروخته اید نمی توانید پشیمان شده و ان را پس بگیرید مگر این که در قرارداد حق فسخ دارای مدت تعیین سده باشد .

بیع عقدی لازم است و در صورتی که ماشین خود را فروخته باشید نمی توانید یک طرف قرارداد فسخ کنید

سلام

شما کار خطرناکی کردید که بدون داشتن هیچ مدرک مالکیتی ماشین را مبایعه کردید چنانچه ماشین متعلق به شخص دیگری بوده باشد ممکن است از شما تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کند که مجازات سنگینی به همراه خواهد داشت شما قبل از اینکه به فکر فسخ قرارداد و تحویل ماشین باشید باید سریعا مدارک مالکیت خودرو را بدست آورید و همینطور مبایعه نامه خرید خودتان را تا بعدا دردسر ساز نشود بعد از بدست آوردن مدارک می توانید به فکر فسخ قرارداد باشید.