آیا وکالت نامه جنبه قانونی داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #00914299

سلام
من میخواهم یک موتورسیکلت را به شخصی در استان دیگری بفروشم،خریدار تقاضای وکالت نامه ای میکند که در شهر خودش نقل و انتقال را انجام دهد و حتی برای قولنامه به شهر من نمی آید و میگوید موتورسیکلت را ارسال کنید
ایا وکالت نامه جنبه قانونی داره اگر ایشان پلاک و سند را به نام نزند راهی برای شکایت من از ایشان هست?

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بله میتوانید اقدام نمایید

سلام ابتدا اقدام به تنظیم مبایعه نامه نمایید

ابتدا مبایعه نامه تنظیم کنید تا تعهدات طرفین مشخص گرددو بر مبنای آن وکالت تنظیم کنید.

بهتر است با توجه به تبعات بدی از این معامله صرف نظر نمایید

سلام
قطعا اقدام به تنظیم مبایعه نامه نمایید و سپس اقدام به وکالت