آیا قاضی از بنده تامین میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۰ #00851082

سلام برای گرقتن دستور لغو موقت زمینی اختلافی بدون ساخت وساز و دیوار کشی، بعداز ثبت درخواست در خدمات قضایی و ارجاع به دادگاه آیا قاضی از بنده تامین میگیرد یا خیر؟ اصلا تامین چیه؟اگر منظور همون وثیقس اگه نداشته باشم چی میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اخذ تامین دلیل برای این است که احیانا اگر ادعای خواهان بدون دلیل و واهی باشد و این ادعا باعث ورود خسارت به شخص خوانده گردد لذا از محل این تامین دلیل خسارت وارده به خوانده اخذ خواهد شد .
در صورتی که تامین دلیل ارایه ننمایید خواسته شما رد خواهد شد

خیر تامین در صورتی اخذ خواهد شد درخواست دستور موقت صورت گیرد

بجهت اختلافی بودن ملک مورد نظر،قرار تامین و پرداخت آن در جهت رفع مشکلات و پیامدهای آن صادر میگردد و در صورت اعلام نظر قطعی مبلغ قرار ب شما عودت داده خواهد شد.مشخصا اگر از پرداخت تامین امتناع کنید درخواست شما نیز رد خواهد شد

خیر نیازی به تامین نمی باشد نگر تقاصای صدوردستورموقت کنید

تامین جهت جلوگیری از طرح دعاوی واهی می باشدو جهت خسارات احتمالی الزامی می باشد؛ در صورت عدم پرداخت درخواست رد می گردد . تامین پس از صدور رای قطعی به شما مسترد میگردد.

سلام.شما در دادخواست خود بایستی صدور دستور موقت را طرح نمایید. دستور موقت یک خسارت احتمالی است که ۱۰ در صد مبلغ مورد متنازع در دادخواست می باشد.

سلام و درود، توجه داشته باشید که برای صدور دستور موقت اصولا سپردن تامین مناسب جهت خسارات احتمالی الزامی می باشد؛ در صورت عدم پرداخت درخواست اخیر رد می گردد، موفق باشید.