من به دادگاه گفتم ایشون قبول کردن من حساب ایشان را مشخص میکنم از حسابش کم کردم، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #00812379

سلام
من با شخصی قرارداد مالی داشتیم قرار بود یه سری هزینه ها من بکنم ( که مدارک آن موجوده قابل اثباته که هزینه کردم ) و از طرفی قرار بود من مبلغ ۲۰ میلیون بهش بدم و در یکی از بندها نوشتیم و متعهد شدیم که من در آخر سهم ایشان را حساب و مشخص میکنم و ایشون هم قبول کردن.
بنده سهم ایشان را مشخص کردم که شد چهل میلیون تومان بیست میلیون من کم کردم که قرار بود بهش بدم بیست میلیون دادم بهش حالا بعد هشت سال رفته ازم شکایت کرده که استناد کرده من قرار بود بیست تومان بدم بهش طبق بند قرارداد.
من دادگاه گفتم ایشون قبول کردن من حساب ایشان مشخص میکنم از حسابش کم کردم.
حالا چی میشه؟
راهکار چیه وکلای محترم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بایستی به دقت متن قرارداد انعقادی مطالعه و اعلام نظر گردد.

با سلام - چنانچه در قرارداد فیمابین تعهد شده که هزینه های انجام شده توسط شما بالمناصفه تقسیم خواهد شد که در اینصورت ادعای ایشون در صورت قبول وامضا ذیل قرارداد رد خواهد شد در غیر اینصورت توافق نشده باشد ، شکایت ایشون وجاهت قانونی دارد ورسیدگی خواهد شد.

سلام
با توجه به اینکه مبلغ پرداخت شده است به استناد شهود یا فیش های واریزی اثبات نمایید که پول را به ایشان داده اید