آیا میتونم از پیمانکار شکایت کنم و به کارم برگردم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #00789301

با سلام بنده به مدت چهار سال و نیم در تاسیسات مخابرات مشغول کارم به صورت ثابت اما زیر نظر پیمانکار که با تعویض هر ساله پیمانکار زیر نظر پیمانکار جدید کار میکردیم الان به مدت یک هفته توسط پیمانکار جدید که به تازه گی با مخابرات قرارداد بسته بیکار شدم بعد از چهار سال و نیم که بنده هیچ میلی به ترک کار ندارم و نیاز به کارم دارم لطفا خواهشن راهنمایی کنید من باید چکار کنم ایا میتونم از پیمانکار شکایت کنم و به کارم برگردم یا خیر در صورتی که حتی سابقه من هم از کارفرما در مخابرات حدود ۴ سال بیشتر میباشد باتشکر از شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیمانکار الزامی به عقد قرارداد با شما ندارد ولی از طریق طرح شکایت در اداره کار میتوانید مزایای متعلقه را اخذ نموده و در صورت وجود شرائط ، حکم بازگشت به کار را دریافت نمایید تا امکان استفاده از بیمه بیکاری فراهم شود .

باسلام

بر علیه کارفرما از طریق اداره کار اقدام نمایید و تقاضای بازگشت به کار نمایید