آیا به شکایت همسرم رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #00771039

سلام
من حدود ۲ ماه پیش از منزل خارج شدم و مهریه ام رو به اجرا گذاشتم تقریبا ۴-۵ روز بعد به منزل برگشتم اما چون همسرم ابلاغیه مطالبه مهریه رو دیده بود قفل درو عوض کرده بود من اظهار نامه ای با عنوان اینکه خواستار به تمکین خاص و عام هستم را براش فرستادم اما جوابی ندادند و بعد ترک انفاق زدم، حتی با ۱۱۰ تماس گرفتمو برگه ای برای من نوشتن(قفل زدن درب منزل جهت جلوگیری از ورود همسر)
کلانتری که رفتیم برای رسیدگی ایشون حاضر به پرداخت نفقه نشد، البته من از ایشون حق طلاق هم خواستم برای تضمین ادامه زندگی ولی همسرم موافقت نکرد امروز که به دادسرا رفتم همه اینها را توضیح دادم
حالا با توجه به اینکه همسرم منو بیرون نکرده خودم اومدم ولی بعد ایشون درو قفل زده ایا نفقه بهم تعلق میگیره؟
و اینکه ایشون از فروردین ماه نفقه ای پرداخت نکرده و من اواسط اردیبهشت ماه از منزل خارج شدم.
غیراز موضوع ترک نفقه در شکایتم ترک منزل بطور متوالی هم زدم ایا میتونم در دادگاه برای تضمین ادامه زندگی حق طلاق بخوام یا تعهد کتبی یا هرچیز دیگه ای یا من باید حتما به منزلم برگردم بدون شروط
البته من در دادسرا اعلام کردم که همسرم یهو ۲ هفته بی خبر منزلو ترک میکنه و حتی جواب موبایلشم نمیده یا خاموش میکنه و من تنها تو خونه احساس ناامنی میکنم و میترسم،حالا با این شرایط حکم قاضی چی میتونه باشه؟
و اینکه ۳ روز پیش از طرف همسرم اظهارنامه ای اومده که نوشته بود (اگه من درگیر مشغله کاری بودم کم توجهی کردم معذرت میخوام منتظرم تا به منزل برگردی )و بعدش میخواد عدم تمکین بگیره احتمالا حالا که من زودتر شکایت کردم ایا به شکایت همسرم رسیدگی میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حالا با توجه به اینکه همسرم منو بیرون نکرده خودم اومدم ولی بعد ایشون درو قفل زده ایا نفقه بهم تعلق میگیره؟

بله شما باید طبق اظهارنامه ای اعلام کنید حاظر به تمکین خاص و عام هستید
و اینکه ایشون از فروردین ماه نفقه ای پرداخت نکرده و من اواسط اردیبهشت ماه از منزل خارج شدم.
غیراز موضوع ترک نفقه در شکایتم ترک منزل بطور متوالی هم زدم ایا میتونم در دادگاه برای تضمین ادامه زندگی حق طلاق بخوام یا تعهد کتبی یا هرچیز دیگه ای یا من باید حتما به منزلم برگردم بدون شروط

بله می توانید
البته من در دادسرا اعلام کردم که همسرم یهو ۲ هفته بی خبر منزلو ترک میکنه و حتی جواب موبایلشم نمیده یا خاموش میکنه و من تنها تو خونه احساس ناامنی میکنم و میترسم،حالا با این شرایط حکم قاضی چی میتونه باشه؟

اگر ایشان به صورت ۹ ماه متناوب ترک منزل کرده باشند شما می توانید درخواست طلاق دهید
و اینکه ۳ روز پیش از طرف همسرم اظهارنامه ای اومده که نوشته بود (اگه من درگیر مشغله کاری بودم کم توجهی کردم معذرت میخوام منتظرم تا به منزل برگردی )و بعدش میخواد عدم تمکین بگیره احتمالا حالا که من زودتر شکایت کردم ایا به شکایت همسرم رسیدگی میشه یا نه؟

در صورتی که دو شکایت باهم مرتبط باشد در یک شعبه رسیدگی می شود

با سلام
چون شما ابتدا خانه را ترک کردید پس شما ابتدا در جواب اظهارنامه وی بنویسید که حاضر به تمکین شدید ولی بعلت تعویض قفل در تمکین میسر نشد تا نتواند بعدا از آن علیه شما استفاده کند
درصورتیکه همچنان قفل در عوض نشد میتوانید شکایت خود را مبنی بر ترک انفاق ادامه دهید
درخصوص حق طلاق دادگاه وی را مجبور به اینکار نخواهد کرد ولی با توجه به ترک منزل ناگهانی توسط وی میتوانید تعهد بگیرید که بدون دلیل منزل را ترک نکند