برای ملاقات فرزند چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۰ #00734503

با سلام در رای توافقی نوشتیم که ماهیانه یک روز من بببنم و چون اومدم در شهر دبگه اصلا نمیتونم بینمیش اونم اونجا میمونه کلا کاری میکنند انگار پدر نداره ایا میتونم درخواست بدم که همین روز مامانم بره برداره و پیش اون باشه تصویری ببینمش حداقل منو نمیبینه اون و ببینه تا بعد ۷ بیاد پیش من در این مورد راهنمایی کنید چون ۹ ماه ندیدم
با احترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
مادر شما هم بعنوان خویشاوند طفل از دید حقیر حق ملاقات دارد.

اگر استنکاف نمایند مجرم میباشد.

ماده۵۴ - هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

چنانچه یکی از والدین مانع ملاقات بر اساس توافقنامه شود، مرتکب جرم خواهد شد و از مراجع قضایی قابل پیگیری است

درود
همسرتان الزامی به تحویل طفل به مادرتان ندارد. لیکن اگر شما بخواهید طفل را ببینید و ایشان استنکاف نمایند مرتکب جرم شده اند.

درود بر شما، بله می‌توانید، چنانچه یکی از طرفین مانع ملاقات بر اساس توافقنامه شود، مرتکب جرم خواهد شد و از مراجع قضایی قابل پیگیری است.

در صورتی که یکی از والدین مانع ملاقات طفل شود مرتکب جرم می شود

عدم تسلیم طفل برای ملاقات جرم است.بدیهی است که درشهرمحل سکونت طرفتان طفل راملاقات کنید.درروزملاقات فرزندتان رامنزل مادرتان ببرید

اونها باید دادخواست ملاقات با نوه بدهند