تمدید وقت نظارت به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۴۳۴ #00723189

سلام و وقت بخیر
بنده زوج هستم و در پرونده تمکین بنده با انجام نیابت قضایی وقت نظارت تغییر کرده است و حدودا ۱۵ روز به تعویق افتاده است علت را میخواستم بدانم ، آیا این وقت نظارت نظر نهایی دادگاه هست یا نظر کارشناس منزل؟
از طرفی قرار کارشناسی با ذکر مبلغ و مهلت نظر و مجری قرار در سامانه ابلاغ نوشته شده
میخواستم بدانم این همان کارشناسی منزل است؟ و مبلغ را بنده باید پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاه زمان مناسب دیگری را جهت رسیدگی در نظر گرفته است

درود
وقت نظارت برای بازنگری پرونده است و یقینا نمی توان گفت در آن تاریخ تصمیمی گرفته می شود.

وقت نظارت در واقع دستور مقام قضایی به دفتر دادگاه است تا پرونده را در زمان مقرر در اختیار قاضی قرار دهد،تعیین یا تجدید وقت نظارت علل مختلفی مانند مطالعه، بررسی، انشای رای و... ممکن است داشته باشد و لزوما نشانه امر موثری در پروسه دادرسی نیست

زمانی که پرونده آماده صدور رای نیست و باید اقداماتی انجام پذیرد ولی پرونده نیاز به تعیین وقت رسیدگی هم ندارد قاضی برای آنکه پرونده تحت نظر باشد و در قسمت مختومه ها هم قرار نگیرد دستور تعیین وقت نظارت به شعبه می دهد تا در وقت نظارت مجددا پرونده را به نظر قاضی برسانند و درصورتیکه اقدامات لازم (مثل همین کارشناسی در پرونده شما) به پایان رسید در همان وقت نظارت تصمیم بگیرد که چه دستوری باید برای پرونده صادر نماید و اگر پرونده آماده صدو ررای بود رای صادر نماید .
درمورد هزینه کارشناسی در ابلاغ درج شده که چه کسی باید بپردازد و حتما ظرف مهلت مقرر هزینه را پرداخت نمایید .

با درود وقت نظارت اقدامی قضایی است جهت علت آن باید‌ به شعبه مراجعه کنید

وقت نظارت (وقت احتیاطی )مختص شعبه هست

تعیین یا تغییر وقت نظارت به شاکی یا متشاکی مربوط نیست
فقط برای کار دفتری شعبه است