زوجه ترک منزل نموده، اظهارنامه تمکین فرستادم اما افاقه نکرد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #00678678

سلام
زن من رفته خونه پدرش من ریش سفید فرستادم که برگرد بیا خونه خودش راضی بود بیاد ولی پدرش مانع شده و خودم رفتم بیارم پدرش مانع شد و پدرم هم رفت بیاره پدرش مانع شد رفتم اظهارنامه الزام به تمکین دادم ولی جواب نداد الان رفته درخواست نفقه کرده و بیست روز بعد دادگاه برگزار میشه با توجه به اینکه شاهد دارم که رفته نیومده پدرش مانع شده و نیومده.
آیا دادن درخواست برای تمکین الزامیه؟
یا توی دادگاه با شهادت شهود و دفاعیات خودم میتونم از نفقه معاف بشم؟
یا برم دادخواست تمکین بدم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است دادخواست الزام به تمکین بدهید
و اظهارنامه الزام به تمکین را به دادگاه نفقه ارائه دهید بهرحال بایستی اثبات نمایید نفقه گذشته را پرداختید

دادخواست الزام به تمکین پیشنهاد می شود ودر مورد نفقه به همین دادخواست استناد کن

با سلام، شما بایستی عدم تمکین زوجه را ثابت نمایید. لذا دادخواست عدم تمکین را با شهادت شهود مطرح نمایید.