بدون عقدنامه راهی هست که همسرم مهریه را ببخشد یا با مراجعه به محضر یا دفتر اسناد رسمی بخشیدن امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۲ #00614001

سلام
وقتتون بخیر
بنده قبل ازدواج با همسر خود مهریه را ۱۴ سکه تعیین کردیم اما در خواستگاری با مخالفت پدر خانمم مواجه شدیم . بعد این ماجرا همسرم بهم پیشنهاد داد که تو ۱۱۴ عدد سکه را قبول کن من بعد ازدواج ۱۰۰ سکه را به تو میبخشم . بنده این کارو کردم و بعد ازدواج با مراجعه به دفتر ازدواج برای بخشیدن با درخواست عقدنامه و پدر یا برادر زوجه توسط مسئول دفتر مواجه شدم و گفت بدون اینها بخشیدن مهریه امکان پذیر نیست و متاسفانه عقدنامه دست پدر خانمم هست و در دسترس نیست و همسرم هم قصد بخشیدن مهریه را دارد و مشکلی هم با هم نداریم فقط نسبت به این قضیه مهریه بنده دل چرکین هستم میخواستم بدانم بدون عقدنامه راهی هست که همسرم مهریه را ببخشد یا با مراجعه به محضر یا دفتر اسناد رسمی بخشیدن امکان پذیر هست؟
با تشکر از تک تک شما عزیزان

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با اصل شناسنامه و رونوشت سند ازدواج به دفتراسناد رسمی مراجعه کنید . رونوشت را از دفتر ازدواج خود میتوانید تهیه کنید

بذل مهریه بموجب سند رسمی که در دفتر اسناد رسمی تنظیم می شود صورت خواهد گرفت

سوال تکراری هستش قبلا پاسخگویی شده

بله
به رفتر استاد رسمی مراجعه و زوجه ذمه زوج را نسبت به مهریه ابراء ویا بذل نمایند

درود با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی زوجه میتواند مهریه خود را به زوج بذل و یا ابراء کند

درود
ابرا مهریه باید در دفتر اسناد رسمی انجام شود لیکن می توانید یک ابرانامه عادی نیز بین خودتان تنظیم کنید لیکن اعتبار آن به اندازه ابرا رسمی نیست.

درود بر شما، بایستی از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید تا زوجه مهریه ی خود را طی سندی مستقل به میزان مذکور بذل نماید.