آیا اظهار نامه باید توسط وکیل ثبت گردد در دفتر خدمات قضایی و مطالبه ی استرداد لاشه چک نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #00589266

با سلام و ادب
احتراما بنده سابقا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بودم متاسفانه دانشگاه در اقدامی ناجوانمردانه بنده را که بورسیه دانشگاه بودم با آنکه تعهد خدمت دوبرابر میزان تحصیل خودم داشتم و این قرارداد به صورت محضری بود از کار بیکار و قطع همکاری نمود، بدون آنکه کتبا به بنده اعلام نماید و فرد دیگری که مدنظرشان بود و امتیاز علمی ایشان ۱۰۰ امتیاز از بنده کمتر بود،جذب نمود. لازم به ذکر است در زمان قرارداد یک چک ضمانت به جهت حسن انجام کار به مبلغ بیست میلیون تومان به دانشگاه تقدیم نمودم شکایت قضایی نمودم، کارشناس رسمی نظر خود را مبنی بر پرداخت خسارت به مبلغ ۱۸۵میلیون تومان اعلام نمود و بیان نمود که عمدی در کار بوده است پس از آن قاضی حکم صادر نمود حکم به شعبه ی تجدید نظر ارسال شد مستشار نیز حکم را استوار و قطعی خواند پس از مسدود شدن حساب های دانشگاه هزینه از حساب دانشگاه کسر و به حساب دادگاه واریز گردید مجدد دانشگاه تقاضای اعاده ی دادرسی به اجرای احکام نمود که قبول شد و پرونده در حال حاضر یک هفته هست مختومه گردیده و هیچگونه مستندی به بنده که شاکی بوده ام تا کنون ارائه نگردیده دوم چک ضمانت بنده را در این مدت تهدید نموده اند که به اداره ی ثبت می دهند
در حال حاضر متقاضی راهنمایی هستم آیا اظهار نامه باید توسط وکیل ثبت گردد در دفتر خدمات قضایی و مطالبه ی استرداد لاشه چک نماییم؟
آیا خیانت در امانت نیست که چک ضمانت بنده بعد از دو سال که دانشگاه به صورت یکطرفه بدون اعلام و بدون تایید سازمان مرکزی بورس بخواهد به اجرا بگذارد؟
ضمنا دانشگاه بدون اعلام به سازمان مرکزی بورس طبق قرارداد رسمی محضری با بنده قطع رابطه نموده که از این حیث نیز متهم گردیده است

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای برای آنها ارسال کرده و در آن بیان کنید ظرف مدت مشخص اقدام به برگرداندن لاشه چک کنند
اگر اینکار را نکردند .
اقدام به شکایت کنید
در این خصوص خودتان میتوانید شخصا اقدام به ارسال اظهارنامه و شکایت کنید و الزامی به داشتن وکیل ندارید

سلام
یک اظهارنامه برای طرف مقابل ارسال کند و مهلت مشخصی را برای برگرداندن لاشه چک به او بدهد.
در جرم خیانت در امانت، سوءنیت دارنده باید ثابت شود باید به دادسرا مراجعه کرده و در آنجا شکایت خود را مطرح کنید

با سلام اظهار نامه توسط دفاطر خدمات قضایی ارسال میشه و بعد از یک هفته برا جواب مراجعه کنید و بعد از اظهارنامه طرح دعوای استرداد چک بکنید

سلام
نیازی به ارسال اظهارنامه نیست مستقیما دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.