آیا امکان دارد پرونده فوق در دیوان مطرح و پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۶ #00581455

با سلام و احترام شغل بنده مدیر شرکت امداد خوردرو فنی و تعمیر و خدمات خودرویی با سابقه ببیش از ۳۵ سال می باشد و طبق آینه نامه هیئت محترم وزیران در سال ۹۸ مجوز فعالیت را از متولی اخذ نمودم و در شروع فعالیت شرکت بنیاد تعاون ناجا از محل در آمد (توقیفی و تصادفات) ۴۰٪ از درآمد شرکت ها و امداد گران را کسر مینماید که متولی با ارسال گزارش به استانداری و سازمان بازرسی استانداری اخذ ۴۰٪ را غیر قانونی اعلام نموده و شایان ذکر است در صورت جلسه ای با حضور مسئولین محترم استان (نیروی انتظامی،سیاسی امنیتی،سازمان بازرسی،بازرسی استانداری،بازرسی صنعت و معدن تجارت و متولی)تشکیل و لغو ۴۰٪ را مصوب نمودند که تمامی مستندات اداری موجود می باشد،متاسفانه شرکت بنیاد تعاون ناجا همچنان به اخذ مبلغ فوق اشاره مبادرت نمونده و از مصوبه ی مسئولین ارشد استان تمکین نمی نماید.
لازم به ذکر است بنده از شهریور ۱۳۹۹ پرونده را به سازمان بازرسی کل کشور و وزارت صمت ارسال نموده ام که تحت پیگیری می باشد.
با تشکر و سپاس بی پایان

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه بنیاد تعاون ناجا دارای ماهیت خاص و غیر دولتی می باشد و در این خصوص نیز رای وحدت رویه نیز صادر شده است لذا با توجه به غیر دولتی بودن بنیاد مزبور امکان طرح شکایت علیه بنیاد مزبور در دیوان عدالت اداری وجود ندارد