آیا مادرم بعد از فوت من با وجود صلح نامه ملکی میتواند ادعای ارث و املاک بنده را از فرزندان و همسرم داشته باشد یا صلح نامه ادعای آنها را رد میکند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۱ #00579207

باسلام
صلح نامه ای ملکی که توسط وکیل تنظیم شده باشد و به امضای مصالح و متصالح و چند شاهد برسد.
آیا از نظر قانونی اعتبار دارد؟ و اینکه و آیا صلح نامه تنظیم شده توسط وکیل را میتوان به تایید دادگاه رساند تا قانونی و بدون مشکل در آینده باشد
از وکلای محترم راهنمایی در موارد بالا را دارم
باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود بهتر است در دفتر اسنادرسمی تنظیم شود

سلام سریعتر به دفاتر استاد رسمی مراجعه کنید و انرا رسمی کنید

بادرود
بله میتوان با مراجعه طرفین به دفتر اسناد رسمی صلح نامه را رسمی کرد
ویا میتوان با ارائه دادخواست تنفیذصلح نامه را از دادگاه تقاضای کرد

بله ولی برای اطمینان این صلح نامه در دفتر اسناد رسمی به صورت رسمی تنظیم شود بهتر است

با سلام بله معتبر است هیچ جای نگرانی نیست ولی برای محکم تر شدن در دفتر اسناد ثبت کنید

با درود..
بهتر است با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی، صلح نامه را بصورت سند رسمی تنظیم کنید تا خدشه ای بر آن وارد نگردد..

بهت. است صلح نامه به صورت رسمی تنظیم شود