گفته مهریه رو ببخشه تا من شکایت نکنم تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۸ #00572562

سلام
خواهر من چند ماه پیش ازدواج کرد و دامادمون گفت وام ازدواج و به من میده تا استفاده کنم ما یک آشنایی تو بانک داشتیم رفت فرم آورد برای من و من ضامن پیدا کردم و دامادمون به خواهرم گفته بود که تو امضاع کن فرقی ندارد و مدارکم داده بود به خواهرم یک مدت بعد به مشکل خوردن و از این قضیه میخواد یه نفع خودش استفاده کنه تا خواهرم مهربشو ببخشه رفته بانک داد و بداد خرده که شکایت میکنم و همسرم امضاع منو جعل کرده و از خواهرم شکایت می‌کنه البته واسه نامه اشتغال به مار خودش رفته و امضا کرده و شاهد هم داریم حالا گفته خواهرم مهریه رو ببخشه تا من شکایت نکنم تکلیف ما چیه البته وام و تسویه کردیم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بانک مسئولیت دارد که بدون احراز هویت اسناد را پذیرفته
ثانیا اثبا ادعای جعل و استفاده از سند مجعول بر عهده زوج می باشد لذا با اینچنین اقدامات روانی تسلیم خواسته نابجای وی نگردید و با توسل بر استشهاد شهود از چنانچه شکایتی طرح شد ، از حقوق خود دفاع نمایید .

صرف ادعا مثبت ارتکاب جرم توسط خواهرتان نمی باشد بلکه ایشان باید با مدارک مدلل ادعای خود را به اثبات رساند که در صورت عدم اثبات موضوع می توانید به عنوان جرم افترا علیه ایشان شکایت کنید از طرفی مهریه ارتباطی به موضوع ندارد بنظر می رسد که ایشان از طریق فشار روانی بر خواهرتان می خواهد مهریه از سوی خواهرتان مورد بذل قرار گیرد

جرم جعل و استفاده از سند مجعول تحقق یافته و امکان شکایت وجود دارد لیکن برای انتساب اتهامات به خواهرتان باید دلیل و مدرک متقنی ارائه شود و به صرف ادعا امکان انتساب اتهام به خواهرتان وجود ندارد . همچنین با توجه به رابطه زناشویی ایشان با خواهرتان قطعا بیان اختلافات موجود میتواند راهگشا باشد .

درود
در این صورت مسولیت متوجه بانک نیز می شود که بدون احراز هویت امضا اخذ نموده است.

ناراحت نباشین هیچ کاری نمیتواند بکند درصورت شکایت ونیاز میتوانید از نظربه کارشناسی استفاه نمایید