آیا صلحنامه عمری بابت عدم توقیف سهم الارث مهریه کارایی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #00559477

با سلام و خسته نباشید؛
مهریه همسرم ۱۱۰ سکه عندالاستطاعه میباشد. حدود یکماه قبل از به اجرا گذاشتن مهریه در سازمان ثبت، ملک و ماشین به نام والدینم شد و مالی هم رد و بدل نشد. حدود دو سال از به اجرا گذاشتن مهریه گذشته و زوجه نتوانسته مالی معرفی کند. پدر و مادرم در قید حیات هستند. قصد دارم جهت جلوگیری از توقیف سهم الارث پس از فوت والدینم صلحنامه عمری بابت منزل و ماشین در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنم و اموال والدین بنام یکی از اقوام شود. سوال:
۱- آیا این اقدام از توقیف سهم الارث جلوگیری می‌کند؟
۲- آیا این امکان هست تاریخ صلحنامه را جهت احتیاط دو سال قبل، پیش از به اجرا گذاشتن مهریه همسرم بزنیم؟
۳- آیا بهتر نیست اول صلحنامه ای دستنویس به تاریخ دو سال قبل نوشته و در صلحنامه محضری به آن رجوع کنیم و این امکان وجود دارد؟
۴- اگر در بانک پولی رد و بدل نگردد و نوشته شود پول نقدا دریافت شد مشکلی در آینده پیش نمی آید؟

با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. خیلی مسئله رو برای خودتون سخت نکنید. اموال مال والدین شما هستند و هرجور که بخواهند میتوانند در ان تصرف کنند. بنابراین چه صلح کنید و چه بیع تاثیری درقضیه ندارد و خانوم شما هیچ حقی بر اموال انها ندارد..بنابراین هر عقدی که با اموال پدر و مادرتان شکل بگیرد درست است و زوجه شما نمیتواند کاری ازین بابت انجام دهد