تهدید و ایجاد مزاحمت رو چطور میتونیم پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۱ #00533212

دخترم ۱۹ سال دارد ۲ سال پیش با پسری اشنا شد که از کمر قطع نخاع بود از روی ترحم با او در ارتباط بود من هم کم کم با انها ارتباط داشتم تا اینکه متوجه شدیم مشکل روانی دارد حالا بعد هز قطع رابطه تهدید به ابرو ریزی و پخش عکسا و .... می کند باید چه کار کنیم.

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم تهدید و مزاحمت می توانید علیه وی شکایت مطرح کنید

درود
با داشتن دلایل و مدارک می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی به جرم تهدید شکایت کنید.

درود بر شما، چنانچه در این خصوص پیامک یا مستنداتی داشته باشید، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت تهدید و مزاحمت علیه ایشان نمایید، لکن بایستی بتوانید این عناوین را به ایشان منتسب کرده و ادعای خویش را اثبات نمایید.

با اسنتاد به همان پیامک های تهدید علیه ایشان شکایت تهدی اقامه نمایید.

می توانید علیه ایشان تحت عنوان شکایت و مزاحمت شکایت کنید

سلام، شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان مزاحمت و تهدید مطرح نمایید.