آیا می‌تواند سهام ما را منتقل نکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #00477842

سلام ملکی را خریداری کرده ایم توسط چند فرد حقیقی از جمله بنده و یک شرکت تعاونی با ۸۰ عضو که بالاخره
با رای دادگاه مالک ۸۰ سهم از ملک مذکور را از طریق محضر به شرکت تعاونی منتقل کرده ولی به لحاظ پاره ای مسایل ،باقیمانده را هنوز بنام افراد حقیقی نکرده است حال سوال بنده این است
۱-آیا برغم تاکید در رای دادگاه بر انجام آن می‌تواند سهام ما را منتقل نکند
۲-اگر منتقل نکند شرکت تعاونی که سهام خودرا گرفته می‌تواند بدون موافقت ما افراد حقیقی تقاضای ابطال سند مادر را بکند
۳-در این صورت تکلیف ما که ممکن هست بعدها سهام بنام ما شود از ابطال سند مادر چه میشود

قبلا از پاسخ شما عزیزان تشکر میکنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم دادگاه درصورت قطعیت باید اجرا گردد . هیچ مقام رسمی یا سازمان یا اداره دولتی نمی تواند حکم دادگاه را تغییر دهد و یا از اجرای آن جلوگیری کند مگر دادگاهی که حکم صادر نموده و یا مرجع بالاتر، آن هم در مواردی که قانون معین نموده باشد

در اجرای احکام قضایی هیچ گونه ممانعتی از جانب هیچ شخص یا نهادی قابل اعمال نیست . حکم قاضی بایست اجرا شود ول‌و غیر . در مورد ملکی که به نحوه مشاع خریداری شده هیچ یک از مالکین مشاع حق تصرف مادی و حقوقی را در کل ملک بدون اذن دیگر شرکا ندارند بنابراین نکران نباشید هیچ اقدامی بدون اذن شما ممیتوانند انجام بدهند اگر هم انجام بدهند قابل ابطال از سوی شما با شکایت قضایی است