آیا موظف به تحویل دادن سورس کد ها می باشد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۴ #00406488

سلام و قت بخیر
من چند وقت پیش قراردادی با شرکتی جهت طراحی سایت و اپلیکیشن که ایده کاملا متعلق به خودم بود قرار بستم. در قرارداد فی ما بین حقوق مادی و معنوی قید شده که متعلق به اینجانب می باشد و در هر مرحله از تغییراتی که من در خصوص این برنامه داشتم هزینه به این شرکت پرداخت کردم ( غیر از رقم قرارداد ) . سرویس هاستیگ این برنامه قبلا به عهده شرکت دیگری بود اما با توجه به اختلال هایی که طبق گفته شرکت معتبر هاستیگ توسط برنامه نویس ایجاد می شد مجبور شدم قرارداد هاستینگ و میزبانی را با این شخص و شرکت (طراح برنامه) ببندم.حال با گذشت این مدت تقاضای سورس کد های اپلیکیشن و سایت را نمودم که ایشان می گوید باید رقمی پرداخت کنید . با توجه به اینکه این مالکیت قید شده متعلق به اینجانب می باشد
۲-با توجه به اینکه این اپلیکیشن در حال حاضر در چندین شهر ایران درحال فعالیت می باشد و می توانند اختلال ایجاد کنند ؟ و اگر این کار را کنند تکلیف چیست؟
۳- باید از طریق پلیس فتا پیگیری کنم این جریان را؟
ممنون می شم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه سورس کد های هر نرم افزار یا اپ از ملحقات همان برنامه و در مالکیت صاحب امتیاز برنامه می باشد ، لذا برای دراختیار داشتن آن ها می بایست قرارداد و حق لیسانس پرداخت شود .مگر در قرارداد همکاری توافق دیگری کرده باشید .