اگر زوجه قانونا بتونه اینکارو کنه پس دیگه این اعسار زدن و اینکه قاضی بیاد بررسی کنه و تعیین کنه که زوج چند ماهی یه سکه باید بده، اینا چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۹ #00384395

سلام . وقت بخیر.
من متوجه شدم که همسر من اگر بره مهریه ش رو بذاره اجرا میتونه حتی حتی بدون اینکه حکم به من ابلاغ شه ماهیانه یک چهارم حقوق من رو توقیف کنه و برداره برای خودش

اگر اینطوره که مادام العمر ماهی یک چهارم برداره تا مهریه ش تموم شه!
آخه به نظر من داره دو تا اتفاق متناقض با هم میفته.
از یه طرف بدون ابلاغ به من، ماهانه داره یه بخشی از حقوق من توقیف میشه برای مهریه بدون بررسی اینکه من چقدر قسط میدم چقدر از حقوقم میمونه و .... و از طرف دیگه میگن بیا درخواست اعسار بده و سالیانه سکه بده.
مگه میشه هم ماهیانه از حقوقت مهریه بدی هم سالیانه سکه بدی؟
ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از تقسیط مهریه دیگر مبلغی از حقوقتان کسر نخواهد شد

پس از تقسیط کم نمیشود

باسلام تا قطعی شدن رای اعسار شما وتقسیط مهریه ازحقوق شماکسر خواهد شدوبعداز تقسیط دیگرکسر نمی شود

درود بر شما، چنانچه دادخواست اعسار دهید و پرداخت تقسیط شود، دیگر از حقوق شما کسر نخواهد شد.

درود
پس از تقسیط مبلغ کسر نمی شود.

سلام
اگر دادخواست اعسار بدهید و مهریه تقسیط شود دیگر مبلغی از حقوق تان کسر نمی شود.

با سلام و احترام اون زمانی هست که تامین خواسته صادر میشود و حساب شما یا اموالی که دارید نتونید جایی منتقل کنید برای همان قبل از ابلاغ اجرا میشه و سپس دادگاه ابلاغ کرده و جلسه ی رسیدگی میزاره و بعد از اون بنا به دلایلی که طرفین ارایه می دهند رای صادر میکند بعد از اون میتونید دادخواست اعسار بدهید و همو هاییکه توقیف شده میمونه و چنانچه شرایط معیشتی تغییری کرده باشه اون توقیفی هم تغییر خواهد کرد موفق و گیروز باشید چنانچه کاملا متوجه نشدید میتوانیید پیشنهاد های دیگری نیز ارایه بدهید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی