در متن دادنامه هیچ اشاره ای به خواسته چهارم که مورد اعتراض واقع نشده، نگردید؛ آیا از نظر اجرا، ایرادی به موضوع وارد است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #00319973

با سلام. در دادخواست به اداره کار چهار مورد خواسته داشتم که در هیات تشخیص (بدوی) منجر به صدور رای گردید. خوانده به سه مورد اعتراض کرد و پرونده به هیات حل اختلاف (تجدید نظر خواهی) رفت. نهایتا رای صادر شد و در متن دادنامه هیچ اشاره ای به خواسته چهارم که مورد اعتراض واقع نشده، نگردید. از طرفی در متن دادنامه نوشته شده اصلاح کلی رای بدوی. آیا از نظر اجرا، ایرادی به موضوع وارد است و چگونه میتونم آن مورد خواسته چهارم را به اجرا بگذارم؟ از طرفی میدانم که چون هیات اثباتا یا نفیا اشاره ای به آن خواسته در دادنامه اش نداشته، ضرورتی به طرح شکایت در دیوان عدالت اداری نیست. در ضمن درخواست اجرای آرای اداره کار بصورت نامه از اداره کار به دادگستری صورت میپذیرد که فقط شماره آخرین دادنامه ( هیات حل اختلاف) ذکر میشود. با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای قابل اجرا میباشد چون اعتراضی نشده است

خیر چون به خواسته چهارم اعتراض نشده است رای قابل اجرا می باشد

درخصوص خواسته مورد نظر که شکایتی صورت نگرفته است درنتیجه رای دیوان در ان قسمت قطعی است و لازم الاجرا